Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen (voornamelijk vrouwen) op internet uitgebreid naar reviews en ervaringen van andere gebruikers voordat ze overgaan op het kopen van een item. Met de opkomst van steeds meer (beauty, fashion, lifestyle) blogs kunnen bedrijven hier handig op inspelen. Daar kan We Love This bij helpen.

Omdat We Love This nog een beginnend blog is, zijn de bezoekersaantallen nog relatief laag, maar dankzij social media en het zoeken via zoekmachines groeien deze aantallen elke dag. Op dit moment is elke vorm van adverteren gratis op de website. Mocht er in de toekomst wel kosten verbonden zijn aan het adverteren dan zal dit tijdig kenbaar gemaakt worden.

Ik schrijf en maak video’s over verschillende onderwerpen zoals:

– Beauty (productreviews, make up looks en how to’s)
– Fashion (outfitfoto’s, inspiratie, trends en collecties)
– Lifestyle (recepten, films, games en huisdieren)
Daarnaast plaats ik ook nog verschillede DIY (do it yourself) wat zowel beauty, fashion als lifestyle gerelateerd kan zijn.

De bezoekers die welovethis.nl bezoeken zijn voor meer dan 95% vrouw en de meeste zijn tussen de 18 en 24 jaar oud. De meeste bezoekers komen uit Nederland, gevolgd door België en op de derde plaats staat Engeland.

Interesse in een samenwerking? Welovethis.nl kan productreviews, videoreviews, advertorials, winacties en banners (aan de rechterkant) verzorgen voor uw merk, product of webshop. Mail naar welovethis @ bychantilly .nl voor meer informatie.


Advertenties

1 Reactie(s)

  1. Johna869

    28/05/2014 om 05:54

    Right now it looks like WordPress is the top blogging platform available right now. from what I’ve read Is that what you’re using on your blog? adeeefekdfebLaat een comment achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: