We love this is een nieuw blog op het World Wide Web met persoonlijke posts over Beauty, Fashion en Lifestyle. En alsof dat nog niet genoeg verschijnen er ook nog eens regelmatig leuke DIY tips voor de mooie zonnige dagen die ons kikkerlandje zo weinig kent. Daarnaast probeer ik ook nog eens wekelijks een filmpje om te nemen waarin je voornamelijk how to’s van (kleurrijke) ooglooks tegen komt.

Full face foto

Goed, wie zit er nu eigenlijk achter deze blog? Dat ben ik! Chantal, geboren op 8 maart 1990 wat mij nu 21 jaar oud maakt. Ik ben geboren in Zoetermeer maar woon sinds oktober 2010 op mijzelf in Den Haag. Ik werk nog steeds full time in Zoetermeer bij een groot bedrijf dus reis vaak op en neer. In Den Haag woon ik samen met mijn twee rode boefjes: Cookie & Cheeto. Ik heb een zwak voor rode katten en Cookie had ik al na een week opgehaald in het asiel. Cheeto heb ik via een oproep op Twitter gevonden omdat iemand een goed huis voor hem zocht. Gelukkig kunnen ze het goed vinden samen want tja alleen is maar zo alleen en twee is beter dan één.

Vroeger schreef ik al veel (korte) verhalen en had ik  complete verhaallijnen en personages bedacht om een boek te schrijven. Dat is een tijdlang een wens geweest maar verder dan twee hoofdstukken kwam ik nooit. Naast schrijven vond ik het ook erg leuk om te tekenen. Vooral  anime/manga faces. Op de middelbare school begon ik mijn liefde voor computers en het maken van websites te ontwikkelen. Dit komt denk ik ook grotendeels door mijn vader, die is hier ook altijd mee bezig geweest. Op school zat ik in de top ICT klas en maakte een website waarmee ik in de top 50 kwam van heel Nederland. Gek genoeg heb ik geen idee meer hoe deze wedstrijd heette. Ik won helaas niet maar dat maakte niet uit. Een nieuwe passie was geboren. Ik maakte een eigen website waarop mensen mijn eigen kledingcreaties voor het spel de Sims konden downloaden. Toen mijn harde schijf een hele tijd later crashte heb ik die website nooit meer opnieuw gemaakt. Wel begon ik met bloggen, over van alles en nog wat, en maakte ik websites om ze vervolgens weer te verwijderen en opnieuw te beginnen.

Tijd voor een nieuwe creatieve hobby erbij, het maken van sieraden (en nog meer frutsels op de naaimachine etc). Het maken van sieraden is uitgegroeid tot mijn eigen online boutique By Chantilly wat inmiddels veel meer in het assortiment heeft dan alleen maar sieraden. We zijn zelfs bezig om in het najaar/winter make up merken te gaan verkopen die nog niet in Nederland (online/offline) te koop zijn! Sinds 1 maart 2010 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met mijn webshop. Dat betekent dat de shop alweer bijna anderhalf jaar bestaat. Ik doe dit met heel veel plezier, echt alles (oke behalve de administratie) vind ik leuk om te doen maar ik wilde meer.

Daarom pak ik het schrijven weer op, maar dan digitaal en over onderwerpen waar ik een hoop over heb te vertellen. Beauty, fashion en lifestyle! Heel veel plezier op mijn blog en mocht je vragen of opmerkingen hebben laat dan gerust een comment achter of stuur een e-mail!

Advertenties

1 Reactie(s)

  1. Marlow Travels

    02/03/2013 om 01:00

    Hey Chantal, ik heb je blog genomineerd voor een Liebster Award :). Een leuke manier om zo blogs to delen en te promoten. http://marlowtravels.wordpress.comLaat een comment achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: