Hebben jullie genoten van de zon vandaag? Wat was het toch weer lekker weer! Ik heb helaas de hele dag moeten werken, dus erg veel zonnestralen heb ik niet kunnen meepakken. Maar dit weekend ben ik vrij en kan ik lekker van de zon genieten! Voordat je van de zon gaat genieten dit weekend of voordat je iets anders leuks gaat doen heb ik een heel klein verzoekje aan jullie! We Love This heeft namelijk sinds een paar dagen een eigen Facebookpagina en is We Love This ook via Bloglovin te volgen. Daarom wil ik jullie vragen of jullie de Facebookpagina willen liken of via Bloglovin willen volgen. Maar het liefst natuurlijk allebei!

Op het moment dat ik 50 likers op Facebook heb en 50 volgers op Bloglovin zal ik onder beide groepen een cadeautje verloten. Daar ga ik nog iets leuks voor verzinnen. Als je beide liked/volgt maak je dus meer kans op het cadeautje. Je kan natuurlijk niet beide cadeautjes winnen.

 

Heel erg bedankt alvast! Morgen komen er twee artikelen online met onder andere een nailart tutorial en zondag komt er weer een filmpje online! Geniet van jullie weekend.

Advertenties