Soms mag je jezelf best eens verwennen en geef je wat meer geld uit aan kleding of make-up of lekker eten, maar net waar jij van houdt. En ondanks dat er altijd wel een reden is om jezelf wat extra’s te geven zijn niet altijd de middelen ervoor (denk aan moneyzz). Maar voor m’n verjaardag kreeg ik onder andere een cadeaubon van de Ici Paris XL en verjaardagscentjes dus mocht ik eens losgaan! Ik was een weekend naar Maastricht en daar heb ik een tijdje op de make-upafdeling staan kwijlen. De verkoopsters wilde me al bijna wegsturen, want ja kwijl over een Sisley blush verkoopt gewoon niet zo lekker. Maar toen ik begon te wapperen met m’n portomonnee besloot ze me toch maar wat aan te smeren.

Oké, de verkoopster smeerde me niet echt producten aan. Ik vond het vooral erg moeilijk om te kiezen. Zoveel mooie producten, maar helaas was een Sisley blush of oogschaduw toch net even teveel voor een ik-ga-vandaag-helemaal-los-dag en dus besloot ik voor een Chanel palette te gaan met vier prachtige gebakken oogschaduws. De verkoopster vond ook dat het een goede koop was (maar dat zal ze bij alles zeggen) en ik kreeg tien procent korting. Dus wat wilde ik nog meer?

Dit prachtige palette kostte maar liefst €48,50. Weliswaar goedkoper dan Sisley, ik vind het nog steeds prijzig. Voor vier kleine oogschaduws. Kijk, bij Inglot betaal ik €60,00 voor één van de palettes. Maar dan heb ik wel tien kleuren en de pans zijn drie keer groter.  Maar soms mag het. En ik had een cadeaubon, laten we dat niet vergeten. Het zijn ook wel hele mooie kleuren en een goede pigmentatie. Laten we eens naar wat mooie swatches kijken.

Vooral de donkerpaarse vind ik erg mooi. Vooral als het (zon)licht er op schijnt dan zie je zoveel mooie kleuren en shimmers naar voren komen. Net als bij de paarse kleur rechtsonderin op de eerste foto. Die heeft een prachtige goude gloed er doorheen als het licht er op valt. Dat maakt een kleur toch net even wat spannender en meer bijzonder, vind ik. In het palette lijkt het alsof er niet veel verschil zit tussen de twee onderste paarse kleuren. Maar als je op de tweede foto’s de swatches ziet zie je wel degelijk verschil tussen de allerlinkse kleur en die daar naast. Met dit palette kan je zowel een rustige look maken als een wat zwaardere look op het moment dat je de donkerpaarse toevoegt.

Wat een mooie kleuren en pigmentatie! Op deze foto zie je ook de mooie gloed en shimmer van alle kleuren naar voren komen. Als je op de foto klikt wordt die nog uitvergroot. De swatches zijn droog gemaakt zonder oogschaduwbasis. Ik zal niet gauw nog een palette van Chanel kopen, gewoon omdat het erg prijzig is. Ik ga dan toch liever voor Inglot, dat merk en de kleuren spreken me toch wat meer aan. Maar het palette en de kleuren vind ik wel erg mooi dus alsnog ben ik hier superblij mee. Het is echt een pronkstuk tussen de andere oogschaduws.

Hebben jullie ervaring met make-up van Chanel? En wat vinden jullie van de prijs voor vier kleine oogschaduws?

Advertenties