Afgelopen week had ik wat extra tijd over voordat ik naar mijn werk moest en daarom besloot ik een creatieve twist aan mijn eyeliner te geven. Ik draag niet vaak eyeliner (alhoewel ik nu een fijne van Catrice heb, maar hier meer over later) maar ik had zin om mijn paarse eyeliner van Make Up Forever te gebruiken. Ik kocht deze in Brussel in de zomervakantie uit de salesbak. Alsnog kostte hij ruim €10,00 maar hij werkt superfijn en is zuinig in gebruik. Benieuwd wat ik met de eyeliner heb gedaan? Klik dan op lees verder…

Op mijn ooglid heb ik witte/huidskleurige shimmer oogschaduw aangebracht. Ik weet niet meer zeker welke ik hier heb gebruikt maar volgens mij was het Martini van Sleek. Op mijn bovenste wimperrand heb ik de vloerbare eyeliner van MUF aangebracht en aan het einde een schaartje gemaakt!
Mensen op mijn werk dachten dat het stickertje was die ik had opgeplakt maar als ik zo de foto’s terugkijk vind het ik schaartje niet “strak” genoeg getekend. Maar er is altijd ruimte voor verbetering dus de volgende keer als ik een schaartje maak met eyeliner zal die er beter uit zijn. Eerst maak je met het puntje van je eyeliner (aan mijn eyeliner zat een klein kwastje maar in feite kan je het met elke eyeliner doen. Alhoewel ik betwijfel of het met gelliner ook lukt) een heel dun kruisje. Dit maak je steeds wat dikker tot het naar jou zin is. Aan twee uiteindes van de lijntjes maak je twee halve rondjes voor het handvat van de schaar.

Aan de andere kant heb ik geen schaartje gedaan maar een stukje van het “kniplijntje”. De eyeliner heb ik aan de onderkant ook aangebracht en doorgetrokken tot iets verder dan mijn binnenste ooghoek. Dit was eigenlijk meer als experiment om te kijken of het me lukte. Ik had alleen geen tijd meer om het eraf te halen voordat ik naar mijn werk ging maar aan de andere kant vond ik het ook wel grappig. Alleen dat schaartje en eyeliner is eigenlijk te saai voor mij haha.

Onder de paarse eyeliner bij mijn onderste wimperrand heb ik ook nog een blauwe oogschaduw aangebracht voor iets meer kleurvariatie.

Hebben jullie al eens iets creatiefs gemaakt met eyeliner in plaats van alleen een lijntje boven je wimperrand?

Advertenties