Zoals ik gisteren al vertelde is mijn zusje kapster in opleiding.  Ze hoeft nog maar één jaar en dan is ze klaar met haar opleiding maar ze werkt al als kapster in een kapsalon. Ik heb al regelmatig als model voor haar gezeten op school en ook thuis had ze me al een paar keer geknipt. Vaak knipte ze dan alleen de puntjes en wat meer laagjes. Nu heeft ze eens een keer een ander kapsel geknipt. Iets wat heel erg bij mij past. Benieuwd naar mijn nieuwe kapsel? Lees dan verder!

Ik hou altijd wel van aparte kapsels en kleuren. Noem een kleur en ik heb het in mijn haar gehad. Oke behalve groen. Maar zwart, paars, roze, blauw, rood, bruin, blond… Allemaal! Nu zit ik opnieuw in mijn rode-haren-fase. Hoe heftiger de kleur hoe beter ik het vind! Mijn haar heeft ze dit keer asymmetrisch geknipt, de ene kant is langer dan de andere kant. Daarnaast heeft ze weer een schuine pony gesneden en weer volop laagjes aangebracht zodat mijn krullen beter tot hun recht komen.

Ik vind het altijd heerlijk om bij de kapper te zitten. Heerlijk dat gefriemel en hoofdmassages!

Hihi, op een gegeven moment werden we een beetje melig!


Hier werden mijn rode haren weer bijgewerkt. Jammer dat rood altijd zo snel terugloopt, ik had bijna twee centimeter uitgroei en sommige plukken waren helemaal oranje geworden! 

Na een half uur intrekken, uitspoelen en een hoop lol verder met de kraan en het water is dit het resultaat geworden:

Mijn make up was wat minder geworden door het waterfestijn wat we in de badkamer hadden haha!

Samen met zusje Daniëlle!

 

En nog een melig filmpje van mijn haar haha!

Advertenties